Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

.::Παναθηναϊκός::.


Έτοιμος ο Λάζαρος

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Αντιθέτως, για μια ακόμα ημέρα οι Νίνης και Σπυρόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Ο πρώτος δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής, ενώ ο δεύτερος παρουσιάζεται εξαιρετικά αμφίβολος, αφού δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επίσης, εκτός «μάχης» για το ματς με τους Αρκάδες έχει τεθεί και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος την Πέμπτη ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, δίτερμα και τακτική.
Ο Φερέιρα προσανατολίζεται στη διατήρηση του 4-3-3 με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης, ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Πορτογάλος αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε στο ματς με των Σερρών από τους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου