Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

.::Α.Ε.Κ.::.


Χωρίς Ματέος η προπόνηση

Με τον Νταβίντ Ματέος να απουσιάζει στην Ισπανία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει Λάρισας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στην πατρίδα του προκειμένου να εξεταστεί από δικό του γιατρό και να πάρει δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και να είναι έτοιμος για το ματς της 29ης αγωνιστικής με τους «βυσσινί» εκτός έδρας. Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης εμφανίζεται καθησυχαστικό και τονίζει πως ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αναμέτρηση με τη Λάρισα.
Από εκεί και πέρα, χωρίς του Τραϊανό Δέλλα και Παντελή Καφέ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι δυο παίκτες ακολούθησαν προγράμματα θεραπείας, με τον πρώτο να κάνει ασκήσεις και στο γυμναστήριο. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών για το ματς της 29ης αγωνιστικής και αναμένεται να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το ματς της Λάρισα, με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με νέα προπόνηση, ενώ τότε αναμένεται να αποκαλύψει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα της Ένωσης ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου