Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

.::Ολυμπιακός::.


Κουνάει μαντίλι ο Ντουντού

Σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για την παραχώρηση του Ντουντού Σεαρένσε φέρεται να έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Η βραζιλιάνικη ομάδα προσέφερε στον Ολυμπιακό ένα εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού μέσου και οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν θετικά, αφού δεν είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά του ποδοσφαιριστή την εφετινή σεζόν.
Η ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ντουντού, ο οποίος συμφωνεί στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να εξοικονομήσει και άλλα περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αφορούν το συμβόλαιο του παίκτη για τα επόμενα δυο χρόνια, αφού ο Ντουντού αμείβονταν με δυο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα χρήματα της εφορίας. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ελευθερώνουν μια θέση ξένου και παράλληλα μειώνουν το ρόστερ της ομάδας, κάτι που ήταν επιθυμία και του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει ποιοι από τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας θα αποχωρήσουν και το τι θα γίνει με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού ο Βαλβέρδε έχει υπογραμμίσει πως σε περίπτωση παραμονή του στο λιμάνι, θέλει να έχει ένα ευέλικτο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου