Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

.::Π.Α.Ο.Κ.::.


Ψάχνει λύσεις ο Χάβος

Δυο προβλήματα βασανίζουν τον Μάκη Χάβο ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός αναζητεί τους αντικαταστάτες των Πάμπλο Κοντρέρας και Πάμπλο Γκαρσία σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» φέρεται να έχει καταλήξει στους Τσιρίλο και Αρίας για τις δυο συγκεκριμένες θέσεις, ενώ όλα δείχνουν πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Χάβος θα κάνει κάποιες δοκιμές και στην προπόνηση της Πέμπτης, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Σνάουτσνερ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Αρίας και Βιτόλο σε ρόλο αμυντικών μέσων. Οι Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ και Ίβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή της και στο θέμα των εφέσεων. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα περιμένει την Τετάρτη την εκδίκαση των εφέσεων που έχουν ασκηθεί για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος και τις 250 χιλιάδες ευρώ που του επιβλήθηκαν ως πρόστιμο. Ο ΠΑΟΚ περιμένει να απορριφθεί η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου, προκειμένου να μπορέσει στην συνέχεια να ρίξει την ποινή που του επιβλήθηκε ή το χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου