Κυριακή 3 Απριλίου 2011

.::Κέρκυρα - Πανιώνιος 2-1::.


Ο Πανιώνιος έδειξε ψυχή... πάνθηρα στην Κέρκυρα, όπου επικράτησε τον γηπεδούχων 2-1 παίζοντας με δέκα παίκτες. Πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι Νησιώτες έμπλεξαν σε περιπέτειες και θα πρέπει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να βρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ουσιαστικά με το ίδιο σύστημα. Το 4-2-3-1. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για την Κέρκυρα παρέταξε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Γκουστάβο, Βενέτη, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν. Αμυντικά χαφ ήταν οι Στολτίδης, Μακρής και μπροστά τους οι Γραμμόζης, Καλατζής, Τσίγκας. Μόνος προωθημένος ο Ηλίας Ιωάννου.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Λεμονής τοποθέτησε τον Μάχο κάτω από τα δοκάρια στην τελευταία του εμφάνιση για φέτος. Στην άμυνα ήταν οι Γκαλίτσιος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια και αμυντικά χαφ οι Ομο, Κουμορτζί. Μπροστά τους έπαιξαν οι Ριέρα, Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν και στην επίθεση μόνος ο Μήτρογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από νωρίς το γκολ. Ομως τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, καθώς μην ξεχνάμε πως κάτω από τα δοκάρια ήταν οι δύο -ίσως- καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος.

Βέβαια όλα αυτά μέχρι το 30' όταν "μίλησε" για μία ακόμα φορά ο Μήτρογλου. Στην πρώτη καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου και έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ υπέρ του Πανιωνίου.

Στην επανάληψη, ο διαιτητής Τριτσώνης είδε πέναλτι στην φάση του Ομο με τον Γκουστάβο και απέβαλλε τον παίκτη του Πανιωνίου. Ο Επστάιν σκόραρε και έκανε το 1-1, όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι καλύτερος και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά πέτυχε με τον Σιόβα.

Πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε στην 10η θέση της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή της την επόμενη αγωνιστική, όταν και θα υποδεχτεί τον ήδη υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στην έδρα της.

Η εξέλιξη του αγώνα

93': Λήξη του αγώνα

90': Ο Λάτκα στην θέση του Ριέρα.

85': Κίτρινη κάρτα στον Σβέρκος για φάουλ στον Γκουστάβο.

83': Ο Σβέρκος στην θέση του Γουνδουλάκη.

80': ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε κόρνερ και μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Σιόβα. Ο διεθνής αμυντικός με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Πανιώνιο. 1-2.


72': Κίτρινη κάρτα στον Γκουστάβο για φάουλ στον Ριέρα.

70': Ο Φλαβίνιο στην θέση του Ηλία Ιωάννου.

69': Ο Γιόνσον στην θέση του Μπάλαμπαν.

68': Ο Γκουστάβο εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Μάχο κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

66': Ο Μπάλαμπαν εκτέλεσε κόρνερ. Στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσότσαλιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σιόβας την δεύτερη, όμως ο Κωνσταντόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει.

64': ΓΚΟΟΟΟΛ!: Ο Επστάιν εκτέλεσε το πέναλτι, ξεγέλασε τον Μάχο και ισοφάρισε σε 1-1.


61': Ο Γκουστάβο έπεσε προ του Ομο, όμως ο διαιτητήςΤριτσώνης είδε πέναλτι και απέβαλε τον παίκτη του Πανιωνίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

56': Ο Μπάλαμπαν ελίχθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ. Ο Κωνσταντόπουλος απόκρουσε και στην συνέχεια της φάσης Μήτρογλου και Μαϊστόροβιτς πήδηξαν για την κεφαλιά, με τον δεύτερο να γυρίζει τελικά την μπάλα στον τερματοφύλακά του.

54': Γραμμόζης και Κβιρκβέλια είχαν αψιμαχία, με αποτέλεσμα να δουν από μία κίτρινη κάρτα.

52': Κίτρινη κάρτα στον Σιόβα για μαρκάρισμα πάνω στον Τσίγκα.

46': Πρώτη αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Λαμπρόπουλος στην θέση του Μακρή.

46': Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

45': Λήξη του πρώτου ημιχρόνου


43': Ο Κβιρκβέλια έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ριέρα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

36': Κίτρινη κάρτα στον Ομο γιατί κλώτσησε την μπάλα μακριά, ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ και είχε σταματήσει την φάση.

30': ΓΚΟΟΟΟΛ: 
Ο Γουνδουλάκης έκανε την σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μήτρογλου βρέθηκε μόνος σε κενή εστία. Απόλυτα φυσιολογικό να πλασάρει και να πετύχει το όγδοο γκολ του με την φανέλα του Πανιωνίου. 0-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

29': Ο Μήτρογλου κερδίζει στην μονομαχία τον Βενέτη και προσπάθησε από την γωνία της μεγάλης περιοχής να πλασάρει, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

20': Μετά τα πρώτα λεπτά, όπου και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο όμως να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων

14': Ο Τσότσαλιτς προσπάθησε να γυρίσει με το κεφάλι στον Μάχο, όμως δεν υπολόγισε σωστά και χρειάστηκε να απογειωθεί ο Αυστριακός τερματοφύλακας για να διώξει σε κόρνερ.

11': Πρώτη φάση για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Μάχο σωστά τοποθετημένος έδιωξε σε κόρνερ.

9': Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος στα πρώτα λεπτά και απειλεί την Κέρκυρα. Ο Κβιρκβέλια από αριστερά έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε απ' όλους, αλλά ο Ριέρα που έκανε το σουτ ήταν άστοχος.

4': Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Πανιώνιο. Ο Ριέρα έκανε την σέντρα, ο Μήτρογλου πήδηξε μαζί με τον Βενέτη για την κεφαλιά. Ο αμυντικός της Κέρκυρας απομάκρυνε, όμως η μπάλα πήγε στον Μπάλαμπαν που κινήθηκε έξω από την περιοχή. Το σουτ που έκανε μπλόκαρε εύκολα ο Κωνσταντόπουλος.

1': Εναρξη του αγώνα



Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί:
 Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο:
 ΕΑΚ Κέρκυρας

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Ηλ. Ιωάννου (70' Φλαβίνιο), Μακρής (46' Λαμπρόπουλος)
Στον πάγκο: Αποστολίδης, Φλαβίνιο, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρακευαϊδης, Χαμπλ, Κοντοδήμος

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Ριέρα (90' Λάτκα), Μπάλαμπαν (69' Γιόνσον), Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (83' Σβέρκος), Κουμορτζί, Σιόβας, Τσότσαλιτς
Στον πάγκο: Πρέλ, Γιόνσον, Λάτκα, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί, Σβέρκος


Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου