Σάββατο 2 Απριλίου 2011

.::Α.Ε.Κ.::.


Επενδυτές οι οποίοι θα βοηθήσουν στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ αναζητεί η διοίκηση και οι μέτοχοι. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την ΑΕΚ, θέλοντας να βρεθεί άμεσα λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Η εξασφάλιση, όπως όλα δείχνουν, αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν σημαίνει και το τέλος των προβλημάτων της διοίκησης, η οποία καλείται να δώσει και νέες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα στην συνέχεια. Πρώτο από όλα είναι αυτό της εγγυητικής επιστολής, ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 30 Απριλίου στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα με μεγαλύτερη μείωση του μπάτζετ της, για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πώληση βασικών της παικτών, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας. Ήδη, οι φήμες θέλουν τον Νάτσο Σκόκο να αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, με την ΑΕΚ να είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ζητώντας ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα και πέντε εκατομμυρίων ευρώ για κάποια ελληνική.
Μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δέλλα και προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3, με τον Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου