Σάββατο 2 Απριλίου 2011

.::Παναθηναϊκός::.


Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν και θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε αρκετές πωλήσεις παικτών, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα έως το τέλος της σεζόν, δηλαδή μέχρι τότε που έχει γίνει προγραμματισμός στα οικονομικά. Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» καλούνται να δώσουν λύση, έτσι ώστε μετά τον Μάιο να υπάρχουν στα ταμεία της ομάδας χρήματα, τα οποία θα καλύψουν τις υποχρεώσεις της ομάδας. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην τεθεί θέμα παραχώρησης κάποιου βασικού παίκτη της ομάδας.
Διοίκηση και τεχνική ηγεσία περιμένουν τις εξελίξεις και παράλληλα, προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι και στον αγωνιστικό τομέα. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για το ματς των Σερρών, στον τιμωρημένο Σισέ, ο οποίος θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία, μετά από σχετική άδεια που πήρε.
Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο 4-3-3 με τον Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει και ο Κοτσόλης, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «πράσινα», μετά την επιστροφή του τον περασμένο Ιανουάριο στην Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου