Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

.::Α.Ε.Κ.::.


Μετά τον Κώστα Μανωλά και ο Ίσμαελ Μπλάνκο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παλέρμο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Tuttosport» αναφέρει πως η ιταλική ομάδα έχει εντάξει στο στόχαστρό της, τον 28χρονο επιθετικό της Ένωσης, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.
Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως μετά τον Μανωλά και ο Μπλάνκο βρίσκεται στο στόχαστρο των «ροζανέρο», ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα του κατατεθεί πρόταση συνεργασίας στο τέλος της σεζόν. Η Παλέρμο ενδιαφέρεται για την απόκτηση και των Αρντεμάνι και Ματζιορίνι, οι οποίοι είναι υποψήφιοι μαζί με τον Μπλάνκο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας του, όμως σε περίπτωση που του κατατεθεί πρόταση συνεργασίας από την ιταλική ομάδα, τότε δύσκολα θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να έχει έρθει σε συμφωνία με την Παλέρμο. Η διοίκηση της Ένωσης τόνισε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού.
Τέλος, ο τραυματισμός του Νασούτι στην προπόνηση της Τετάρτης προκάλεσε προβλήματα στον Χιμένεθ, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του και τον Μανωλά στο ματς με τον Ατρόμητο. Οι ελλείψεις στο κέντρο της άμυνας προβληματίζουν τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, ο οποίος ψάχνει λύσεις ενόψει του ματς της 28ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου